Workshop interactiv – „MICUL PRINȚ – O ÎNTÂMPLARE”

Înscriere copii la workshop-ul interactiv – „MICUL PRINȚ – O ÎNTÂMPLARE”
Ediția a IV-a
Experiment performativ cu marionete
Teatrul de Animație Țăndărică vă invită să vă înscrieți copiii la Workshop-ul – experiment performativ cu marionete, „Micul Prinț – o întâmplare”, dedicat copiilor cu vârsta de peste 8 ani

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile (10 locuri)
Perioada de desfășurare: 13 – 18 septembrie 2018, prezența obligatorie, zilnic, între orele 16:00-19:00
Atelier susținut de: Mona Toncu, Raluca Rădulescu și Ioan Păduraru
Categorie de vârstă: 8+

Înscrierile se pot face la adresa de email: miruna@teatrultandarica.ro
sau la numărul de telefon: 0766.599.673 – Miruna Simian
Povestea binecunoscută a Micului Print este transpusă și adaptată într-o manieră inovativă, direct din mâinile copiilor, ce devin actori și mânuitori. Workshop-ul aduce împreună noul și tradiționalul, lemnul față în față cu tehnologia. Copiii vor participa timp de 6 zile la o serie de ateliere de familiarizare în lucrul cu marioneta și îi vor da viață prin senzori ce vor permite accesul in lumea 3D, în ultima zi susținând un spectacol. Micul Prinț împreună cu prietenii săi vor trece din plan real în plan virtual chiar sub mâinile micilor mânuitori și sub ochii spectatorilor, toate acestea în timp real.

Workshop-ul interactiv se desfășoară în cadrul Festivalului Internațional de teatru dedicat copilului și întregii familii “TEATRU, STRADĂ ȘI COPIL”, ediția a VII-a, organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică şi face parte din proiectul „Stagiunea de Vară”, aflat sub motto-ul „Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *