Simțindu-te acasă într-un masaj erotic

Printre multele beneficii pe care le au masajele erotice și senzuale, felul în care ele te fac să te simți este unul din cele mai mari avantaje ale lor. Și toate stările bune, toate senzațiile apărute te fac să îți dorești să te reîntorci la acea experiență.

Stările minunate care apar în timpul masajului erotic sunt mereu diferite. Poate că nu sunt două masaje care să fie resimțite la fel. Senzațiile sunt reînnoite, iar stările apărute pot fi foarte complexe și tot mai profunde, pe măsură ce este repetată experiența.

Sentimente și senzații plăcute la nivelul inimii

Efectele masajului erotic și senzual surprind mereu datorită complexității lor, dacă masajele sunt bine realizate. Experiența în sine poate fi una valoroasă și poate conține multe elemente și stări foarte speciale. Oamenii vin de multe ori pentru aceasta ca și motiv, vin datorită stărilor apărute acolo. Și pentru sentimentele și senzațiile care sunt foarte diferite față de ceea ce trăiesc ei în mod normal în viața de zi cu zi. Complexitatea senzațiilor în masajul erotic este una din specificitățile sale, o particularitate a sa.

Nu toate senzațiile din timpul unui masaj erotic trebuie să aibă de-a face cu domeniul erotic sau cu cel sexual. Ele vor determina o trezire a acestor energii, dar vor merge, totodată, și mult dincolo de ele. Vor exista senzații de plăcere profundă, de încântare, senzații delicioase care pot să fie legate sau nu de sfera erotică. Ele pot fi determinate de energiile din această sferă, cea erotică, dar se pot extinde și la alte nivele. Satisfacția resimțită tot mai profund pe măsură ce sesiunea de masaj înaintează în timp, poate trece de la sfera erotică a ființei la alte nivele. Poate apare o împlinire interioară pe care o putem lega de bucuria sufletească și de alte sentimente legate de inimă și de suflet.

Oaspetele poate simți o pace adâncă instalându-se în ființa sa. Aceasta nu va fi în contradicție cu trezirea erotică, ci chiar va fi susținută de ea. Trezirea energiilor erotice va duce la un anumit tip de împlinire, de încântare, dar cursul masajului va duce la alte tipuri de satisfacții, de asemenea. Va apare recunoștința și pacea sufletească resimțită în inimă pentru asemenea momente și experiențe. Va fi resimțită pacea sufletească și ea va fi susținută de tehnici speciale de sublimare a energiilor sau de ridicarea lor până la nivelul inimii. Se pot folosi anumite tehnici de presare a mijlocului palmelor pentru a susține concentrarea asupra păcii inimiii și a minții.

Simțindu-te „acasă” datorită păcii sufletești
Concentrarea asupra sentimentelor și stărilor apărute la nivelul inimii va aduce o anumită stare de liniște, de pace și de calm în ființa oaspetelui. Satisfacția resimțită acum este mai degrabă o stare de recunoștință iar cele care vor prevala vor fi stările de calm, când ne referim la efectele de la nivelul inimii. Simțindu-ne foarte bine la acest nivel va duce automat la trăirea sentimentului de „acasă” în aceste stări plăcute și speciale din timpul masajului erotic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *