Sejur în tărâmul plăcerii

De multe ori masajele sunt asociate în mințile oamenilor cu plăcerea, deliciile și încântarea. Acestea sunt motivele pentru care masajele sunt o opțiune a multor oameni pentru petrecerea timpului liber. Nu sunt puțini cei care își doresc acest fel de experiențe în care mintea este tăcută, inima este plină de calm și bucurie, iar trupul de plăceri rafinate.

Chiar și pentru cei care vin la o sesiune de masaj erotic pentru prima oară, această experiență este sinonimă orelor fericite petrecute în completă relaxare. Pot să își imagineze plăcerea care îi așteaptă, dar nu pot fi complet siguri ce și cum anume va avea loc.

Sesiunea de masaj erotic sau tantric poate însemna perioada specială de timp în care ei să experimenteze noul, necunoscutul. Chiar dacă poate începe chiar simplu, cu ideea că va însemna o anumită relaxare, poate să se dovedească în final, că masajul a însemnat mult mai mult decât simpla relaxare. Și chiar senzațiile erotice nu sunt suficiente pentru a descrie tot ceea ce conține un masaj erotic. Este mult mai mult acolo despre care se poate vorbi, care se poate simți și experimenta. Senzațiile se întind pe un spectru larg, sentimentele apar chiar dacă nu te aștepți la ele. Stările apărute pot fi foarte complexe și ele pot diferi de la o experiență la alta. Chiar și când vine vorba despre lucruri mai concrete și mai practice, precum tehnicile de masaj folosite, există și acolo diverse modalități și tehnici care pot fi aplicate cu succes.

Tot ceea ce maseuza alege să folosească într-o anumită sesiune de masaj va fi în acord cu nevoile lui și va ținti spre anumite efecte. Dar, în afară de efectele apărute, indiferent de domeniul căruia îi aparțin, în subsidiar cea pe care o întâlnim mereu este plăcerea, contextul în care se petrece totul. Plăcerea este ca un motto, nu doar la începutul masajului, ci mereu pe parcursul său, ca un adevărat cuvânt de ordine. E vorba de lumea plăcerii în care senzațiile pur și simplu îl îmbrățișează pe cel care experimentează plăcerea și în care plăcerea este regina, este cea care guvernează această lume.

Iar această plăcere este diferită de la oaspete la oaspete, de la tehnică la tehnică. Este cea care îmbrățișează și efectele terapeutice nu vor întârzia să apară. Este specific ariei în care maseuza va lucra la un anumit moment dat, este specific tehnicilor folosite, dar, mai ales, este specific mișcărilor și atingerilor pe care ea le realizează. Chiar și simpla relaxare a a mușchilor în trup va produce o anumită plăcere, plăcerea și starea de bine resimțită când dispar toate stresurile și când nu mai există tensiuni. Dar adevărata plăcere începe când maseuza începe mișcările ei senzuale, ca într-un dans, realizând pe trupul oaspetelui vârteje amețitoare de plăcere, iar când sunt realizate manevrele masajului body-to-body, chiar într-o măsură foarte mare.

Fiind un masaj erotic, experiența aceasta înseamnă că toată plăcerea asociată cu trezirea energiei erotice, cu armonizarea ei și cu libera ei curgere prin trup devine foarte importantă, e ca și cum am pune această plăcere pe un piedestal. Și nu este nimic exagerat aici, căci trebuie să existe în această lume și experiențe în care plăcerea să fie cel mai important aspect. Plăcerea ar putea avea un loc al său, privilegiat și astfel tărâmul plăcerii devine locul în care speră să ajungă cei îndrăzneți.

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *