Cum sa ai gene lungi si spectaculoase

Pentru a avea niste gene lungi si spectaculoase, trebuie sa folosesti niste produse care intaresc genele si previn caderea lor. Industria cosmetica si specialistii au creat diverse tehnici si tratamente pentru imbunatatirea aspectului genelor intr-un timp cat mai scurt.

Daca doresti ca genele tale sa capete volum in doar cateva secunde, poti aplica rimel pe gene, iar dupa ce ai facut acest lucru, poti presara imediat niste pudra de talc. Imediat ce s-a uscat, va trebui sa aplici un nou strat de rimel.

Pentru a da un volum mai mare genelor va trebui sa misti periuta pe directia orizontala, iar daca doresti sa le alungesti, aplica rimelul pe verticala. Nu uita ca exista pe piata un pieptene special conceput pentru gene. Acest tip de pieptene se poate gasi in orice magazin de produse cosmetice. Aceste pieptene mai pot fi incluse in partea de sus a tubului de rimel.

Un important rol al acestui pieptene este faptul ca previne formarea cocoloaselor, fiind un instrument de baza in rutina de infrumusetare a genelor.

Uleiul de cocos aplicat pe gene are si el un rol important pentru ca ajuta in lubrifierea, hidratarea si intarirea genelor. Inmoaie o periuta curata in acest produs si aplica un strat de ulei pe gene, de la radacini pana la varfuri.

Pentru a prelungi viata rimelului, respectiv pentru a-l face mai lichid in doar cateva minute, va trebui sa pui tubul de rimel intr-un pahar cu apa fierbinte.

Ceaiul verde are si el un rol important in cresterea genelor. Acesta previne caderea firelor, protejand genele de substantele agresive din mediu. Avand un continut bogat in antioxidanti, ceaiul verde este perfect pentru niste gene foarte sanatoase. Daca pui o lingurita in spatele genelor cand dai cu rimel, nu te vei mai putea murdari pe pleoape.

Atunci cand ai mai mult timp la dispozitie si doresti niste gene spectaculoase, le poti intoarce cu clestisorul si inainte de a le da drumul, sa aplici si rimelul preferat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *