Cum puteti indeparta mirosurile neplacute ale corpului

Un miros neplacut al corpului poate induce disconfort. Mirosul puternic si neplacut este emanat de organism atunci cand glandele sudoripare sunt hiperactive. Mirosul neplacut se produce atunci cand transpiratia se amesteca cu bacterii. Bacteriile care cauzeaza mirosul neplacut cresc rapid intr-un mediu cald si umed. Alte cauze ale mirosului neplacut al corpului includ: o igiena precara, deficiente nutritionale, probleme gastro-intestinale (precum constipatia cronica) si probleme medicale, cum ar fi tulburarile metabolice genetice, bolile de ficat sau diabetul.

Simptomele mirosului neplacut al corpului sunt: un miros neobisnuit, picant, transpiratie excesiva, scadere in greutate, transpiratii nocturne si maini reci. Exista remedii simple si naturale care va pot scapa de aceste mirosuri prin controlul cresterii bacteriilor si reducerea transpiratiei.

Bicarbonatul de sodiu absoarbe umezeala din piele. In plus, acesta ucide bacteriile si functioneaza ca un deodorant natural. Se amesteca o lingura de bicarbonat de sodiu si suc de lamaie. Aplicati-l pe axile si la alte parti ale corpului in cazul in care transpirati excesiv. Lasati-l sa actioneze cateva minute si clatiti zonele respective cu apa. Faceti acest lucru o data pe zi, timp de cateva saptamani. In mod alternativ, se amesteca cantitati egale de bicarbonat de sodiu si amidon de porumb. Aplicati-l direct pe axile pentru a preveni transpiratia si mirosul. Utilizati acest remediu atunci cand aveti nevoie de protectie pentru mai multe ore.

Otetul de mere este un ingredient puternic impotriva bacteriilor. De asemenea, ajuta la eliminarea mirosului neplacut al corpului prin echilibrarea nivelului pH-ului pielii. Inmuiati o comprese de bumbac in otet de mere si tamponati axilele. Asteptati doua pana la trei minute si apoi faceti un dus. Urmati acest remediu de doua ori pe zi, o data dimineata si o data seara, pana cand observati o imbunatatire. In mod alternativ, se adauga o cana de otet de mere intr-o baie cu apa calduta. Puteti adauga, de asemenea, doua lingurite de otet de mere si un pic de miere intr-un pahar cu apa calda. Consumati amestecul de trei ori pe zi, inainte de mese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *